Ce mai facem pe la PARTY PICS

Blog ... si alte noutati

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

30

Mar

Party Pics are nevoie de TINE!
 

Echipa Party Pics caută noi membri. Nu ne-am plictisit unul de celălalt (în echipa noastră așa ceva e de neconceput), ci ne-a crescut volumul de muncă și avem nevoie de oameni noi. Avem de lucru, dar în același timp ne și distrăm (e obligatoriu şi e trecut în fișa postului).

Vreau să începem prin a-ți spune că nu e un loc de muncă full-time, iar activitățile pentru care avem nevoie de tine se desfășoară preponderent în week-end. Prin urmare este ideal pentru un al doilea loc de muncă sau dacă eşti ocupat în cursul săptămânii. Vei participa la o mulțime de petreceri (private sau de firmă/corporate), te vei distra și vei avea grijă să promovezi o imagine plăcută a firmei printre invitați (suntem neserios de serioși când vine vorba despre imaginea noastră - este cartea noastră de vizită... şi sperăm să devină şi a ta).

În continuare ne vom adresa la masculin (considerăm că un bărbat se pretează mai bine pentru acest job), dar nu excludem nici fete/femei valoroase. 
Dacă te încadrezi în profilul descris în următoarele afirmații s-ar putea să fii persoana pe care o căutăm:
• te simți tânăr (buletinul îți spune una, sufletul îți poate spune alta... pentru noi contează sufletul)
• nu te deranjează un program care nu e constant (s-ar putea să nu prea ai treabă multă vreme, iar apoi să muncești în trei zile cât alții în cinci) 
• ești dispus să muncești în week-end şi noaptea (de fapt te vei distra la petreceri, alături de invitați)
• ai o atitudine pozitivă și optimistă
• ai aptitudini sociale bine dezvoltate (poți să te descurci în medii/situații noi, relaționezi ușor cu oamenii și ești capabil să improvizezi)
• ești capabil să te descurci în situații imprevizibile și să iei decizii de unul singur
• stai bine la capitolul răbdare (e nevoie de ea când interacționezi cu oameni mulți și diverși) 
• ai simțul umorului (foarte important!!!)
• ai cei 7 ani de acasă (foarte important!!!!)... școlile urmate nu vor compensa niciodată lipsa acestora
• ai aptitudini tehnice la un nivel de bază (dacă știi să-ți programezi Smart TV-ul deja ești acolo)
• este OBLIGATORIU să ai permis de conducere și mașină (va trebui să transporți Cabina Foto și să o montezi/demontezi)
• constituie un avantaj cunoaşterea limbii maghiare (dar nu-i musai)

Nu cerem experiență... dar cerem mult bun simț. 
Oferim un mediu plăcut de muncă, antrenant, cu foarte multă libertate de mișcare și de decizie. Salariul este în funcţie de implicare, iar aceasta este la latitudinea ta. Prin urmare, venitul depinde de cât de multe petreceri poţi deservi, cât de mulţi clienţi mulţumiţi vei avea şi câte sarcini administrative îţi vei asuma (doar dacă vei dori - aceasta va depinde doar de tine).

Dacă ai citit acest anunț, te entuziasmează ideea de a lucra cu noi și te încadrezi în profilul descris mai sus, trimite-ne un mail cu CV-ul tău (cu poză) și un link către contul de Facebook la adresa jobs@party-pics.ro și scrie în mail și răspunsul tău la următoarea întrebare:
De ce vrei acest loc de muncă? (răspunsul tău este foarte important pentru noi, fiind practic "cartea ta de vizită" pentru acest job, dar te poate și descalifica din start)
Dacă e-mail tău nu conține răspunsul la întrebarea de mai sus, CV-ul cu poză și/sau link-ul către contul de Facebook, candidatura ta nu va fi luată în considerare.
Dacă dorești să-ți formezi o părere despre activitatea desfășurată de noi o poți face accesând pagina www.party-pics.ro.
Te așteptăm în echipa Party Pics. 
PS. Dă te rog un SHARE. Poate ai un prieten/prietenă care să fie în căutarea unui loc de muncă atractiv.
Mulțumesc!


PARTY PICS PE NET!

Urmareste-ne pentru a fi la curent cu noutatile

 

Catalog Firme