Ce mai facem pe la PARTY PICS

Blog ... si alte noutati

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

29

Dec

Album foto personalizat
 

Pachetul de album foto personalizat este cireasa de pe tortul ofertelor Party Pics. Este acel pachet care permite invitatilor sa transmita sarbatoritilor un gand, o urare, un mesaj alaturi de ipostazele haioase in care tocmai s-au fotografiat.

In acest pachet este inclus un album foto (hartie cartonata, cu foita de pergament intre pagini) care va fi completat cu pozele invitatilor. Pe parcursul desfasurarii evenimentului, cate un exemplar al pozelor realizate la cabina foto va fi lipit in album (de catre operator), iar in jurul acestora, protagonistii va pot scrie cateva ganduri si urari. Albumul este pregatit pe loc si il veti primi la sfarsitul evenimentului.
Este pachetul ideal pentru nunta (si nu numai). Oferiti-va o amintire de neuitat... care va pastra mereu vie atmosfera de distractie si voie buna de la evenimentul dumneavoastra. 
Daca vorbele n-au fost pana acum suficiente, o poza face cat o mie de cuvinte, iar o selectie de poze cu albume realizate la diferite evenimente va poate ajuta sa vedeti ce inseamna cu adevarat acest pachet. Prin urmare va invitam sa aruncati o privire in aceasta galerie pentru a va convinge. Doar imaginatia invitatilor dumneavoastra este limita in ceea ce priveste aspectul și continutul acestei  amintiri personalizate. 

Nu ezitati... este acea amintire pe care o veti rasfoi cu mult drag si peste ani de zile, distrandu-va de fiecare data pe seama impostazelor haioase si a urarilor primite.


PARTY PICS PE NET!

Urmareste-ne pentru a fi la curent cu noutatile

 

Catalog Firme